JADŁOSPIS oddział zerowy
24.03 - 28.03.2025
PONIEDZIAŁEK – 24.03.
ŚNIADANIE
PŁATKI JĘCZMIENNE NA MLEKU (1,7)
PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM (1,7)
WĘDLINA, MIX WARZYW
HERBATA OWOCOWA
OBIAD
ZUPA FASOLOWA (1,9)
KLUSKI LENIWE NA SŁODKO (1,3,7)
BANAN
KOMPOT
PODWIECZOREK
PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM, MIX WARZYW (1,7)
HERBATA OWOCOWA
WTOREK – 25.03.
ŚNIADANIE
KAWA NA MLEKU (1,7)
PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM (1,7)
TWAROŻEK Z RZODKIEWKĄ I SZCZYPIOREM (7)
HERBATA MIĘTOWA
OBIAD
ZUPA OWOCOWA Z MAKARONEM (1,3)
KOTLET MIELONY (1,3)
ZIEMNIAKI
BURACZKI ZASMAŻANE (1)
WODA
PODWIECZOREK
BANAN, HERBATNIKI (1,3,7)
HERBATA MIĘTOWA
ŚRODA – 26.03.
ŚNIADANIE
KAKAO (7)
PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM (1,7)
WĘDLINA, MIX WARZYW
HERBATA Z SZAŁWIĄ
OBIAD
ZUPA GULASZOWA (1,9)
PIERŚ KURCZAKA W SOSIE CURRY (1)
RYŻ BRĄZOWY
SAŁATA LODOWA NA KOLOROWO
KOMPOT
PODWIECZOREK
PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM, MIX WARZYW (1,7)
HERBATA Z SZAŁWIĄ
CZWARTEK – 27.03.
OBIAD
ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM (1,3,7,9)
KARKÓWKA W SOSIE (1)
KASZA JĘCZMIENNA
SURÓWKA Z SELERA Z ŻURAWINĄ (3,9,10)
WODA
PODWIECZOREK
JABŁKO
WODA
NA WYNOS DLA ZERÓWKI:
KIEŁBASKI
KETCHUP
CHLEB
DROŻDŻÓWKA
PIĄTEK – 28.03.
ŚNIADANIE
KAKAO (7)
PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM (1,7)
SER ŻÓŁTY, MIX WARZYW (7)
HERBATA Z MIODEM I CYTRYNĄ
OBIAD
ZUPA JARZYNOWA (1,7,9)
RYŻ ZE ŚMIETANĄ I MALINAMI (7)
KIWI
KOMPOT
PODWIECZOREK
JOGURT OWOCOWY, GRUSZKA
HERBATA Z MIODEM I CYTRYNĄ
JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE Z PRZYCZYN NIEZALEŻNYCH
* numery oznaczają alergeny występujące w potrawach (patrz wykaz alergenów)